جمعه, 6 مرداد 1396
عنوان : جلسه آموزشی همراه با سرو صبحانه سالم به مناسبت هفته سما
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر، روز دوشنبه 16 اسفند ماه 1395 جلسه آموزشی همراه با سرو صبحانه سالم ویژه کارکنان شبکه بهداشت ودرمان به مناسبت هفته سما ((سلامت مردان ایرانی)) با حضور مهندس حبیب سیلاوی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان، مهندس حسن نظری سرپرست مرکز بهداشت درمحل شبکه بهداشت ودرمان برگزار شد.

در ابتدا مهندس نظری به نحوه رده بندی گروه های سنی از تولد تا مرگ پرداخت و سلامت گروه سنی 59_30 سال به عنوان قشر فعال جامعه از اهمیت بالایی برخودار است.
وی افزود سلامت فقط شامل بعد جسمانی نیست و باید به بعد روحی و اجتماعی سلامت افراد نیز توجه ویژه گردد. و در بعد جسمانی تغذیه یکی از مهمترین جنبه های اثر گذار بر سلامت مردان است که متاسفانه به علل مختلف مورد غفلت قرار می گیرد. کوتا بودن حضور مردان در منزل ، محدویت دسترسی آنها به غذایی خانگی مانند میوه و سبزی، مواجه با آلاینده  های محیطی در محل کار  منجر به افزایش نیاز به برخی مواد مغزی ومقوی می گردد، و متاسفانه مصرف غذاهای پر کالری و فسف فود هم درمحل کار و کم خوابی در مشاغل شیفتی زمینه ساز استرسهای روحی از مهمترین مخاطرات سلامت مردان وبی توجهی به تغذیه سالم است. حال آنکه نوع تغذیه مردان علاوه بر اثر بر سلامت جسمی در راندمان کاری آنها نیز موثر است. لذا تحول الگوی تغذیه سالم در جامعه ایرانی و لزوم کنترل آن در همه گروه های سنی و آموزش با تاکید بر سلامت مردان جوان و میانسال  اقدامی است که در تمام سطوح بهداشتی نیاز به اهتمام ویژه دارد.