شنبه, 29 مهر 1396
عنوان : پیام نوروزی مهندس سیلاوی سرپرست شبكه بهداشت و درمان رامشیر
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۸

بنام خداوند خورشید و ماه

سنت حسنه و دیرین جشن آغاز بهار طبیعت و سال نو خورشیدی از دیر باز فرصتی است برای همدلی، تعامل، دیدو بازدید، زدودن کینه ها و افکار نابجا و جایگزینی شادی و نوآوری در ارتباطات عاطفی و انسانی حفظ و یا بازآرایی سلامت جسمی و روحی پیوسته یکی از اهداف زندگی انسانها بوده و برای رسیدن به آن چه جان ها و چه تلاشها و چه استدعاهایی که تقدیم نشده و چه کسب علم و نشر دانشی که هدف گذاری نشده است.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن عید باستانی نوروز و تحویل سال 1396 به کلیه همکاران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بویژه مجموعه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر برای کلیه عزیزان سلامتی، سعادت، سربلندی و پیروزی را آرزومندم و امیدوارم در سال جدید همه ما دست به دست هم دهیم به مهر تا سلامتی و روحی را به جامعه هدیه کنیم.