شنبه, 29 مهر 1396
عنوان : برگزاری اولین كمیته ECHO در سال 96 شهرستان رامشیر
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامشیر، اولین کمیته ECHO در سال 96 روز شنبه 24 تیرماه با حضور حبیب سیلاوی سرپرست شبکه بهداشت و مسئولین واحدهای ستادی در دفتر مدیریت شبکه، با دبیری جلسه واحد بهبود تغذیه شهرستان برگزار شد.

مهندس سیلاوی در این جلسه با اشاره به نتیجه پایش های سال گذشته از نوجوانان 18-6 ساله شهرستان و استان عنوان نمود: نتایج بدست آمده حاکی از شیوع چاقی در بین نوجوانان دارد که الزام برنامه ریزی آموزشی و فرهنگی در بین خانواده ها را ایجاد می نماید.

در ادامه خانم فرضی مسئول واحد بهبود تغذیه بیان کرد: افزایش آمار مبتلایان به چاقی و اضافه وزن بصورت یک مخاطره بهداشتی جهانی درآمده بگونه ای که سازمانهای متولی امر بهداشت و سلامت در سطح دنیا از جمله WHO درصدد مبارزه با این مشکل برآمده اند. طرح پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی دوران کودکی و نوجوانی Ending Child Hood Obesity (ECHO) )) ))از سری مداخلاتی است که به منظور مقابله با مساله چاقی و اضافه وزن بصورت پایلوت در 6 دانشگاه کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اجرا می شود.

وی افزود: این طرح برای کودکان و نوجوانان رده سنی 18-6 سال در 2 فاز پیشگیری و کنترل در حال اجراست که به آگاهی بخشی افراد جامعه در خصوص معضل اضافه وزن و چاقی و درمان آن در کودکان و نوجوانان مبتلا می پردازد.