عنوان : برگزاری مراسم جشنواره غذای سالم به مناسبت بسیج ملی "پیشگیری و كنترل چاقی با تغذیه سالم "در شهرستان رامشیر
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر، دوشنبه هجدهم دیماه 96 مراسم جشنواره غذای سالم با محوریت غذاهای حاوی سبزیجات، حبوبات، کم نمک، کم شیرین و کم چرب به مناسبت گرامیداشت بسیج ملی تغذیه سالم، توسط تیم سلامت و بهورزان خانه بهداشت مطبگ با همکاری مسئولین ستادی و با حضور حجت السلام و المسلمین معرف امام جمعه شهرستان، مهندس شفیعی معاون فرمانداری و مهندس سیلاوی مدیر شبکه بهداشت و درمان و دیگر مسئولین شهرستان در روستای مطبگ برگزار شد.

سیلاوی گفت: بسیج ملی تغذیه با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی، در دیماه هر سال برگزار می گردد که طی آن گروه های مختلف بهداشتی از طریق آموزش عامه مردم و برپایی مراسم مختلف نسبت به این مهم اقدام می نمایند.

وی افزود: امسال نیز بسیج ملی تغذیه با تمرکز بر پیشگیری و کنترل چاقی از طریق تغذیه سالم در صدد آگاه سازی مردم نسبت به معضل اضافه وزن و چاقی و پیشگیری از آن است.

خانم فرضی مسئول واحد بهبود تغذیه شهرستان بیان کرد:آمار بالای مبتلایان به اضافه وزن و چاقی یک زنگ خطر بزرگ سلامتی محسوب می شود که همه افراد جامعه باید نسبت به آن حساس باشند. چاقی و اضافه وزن یکی از عوامل مهم بروز بیماریهای غیرواگیر مرتبط با تغذیه است که به دنبال مصرف بی رویه مواد غذایی چرپ و سرخ شده، شیرینیجات، فست فودها، اسنک های پر کالری، عدم مصرف کافی سبزیجات و میوه ها و کم تحرکی ایجاد می شود و زمینه ساز ابتلا به بسیاری از بیماریهای غیرواگیر از جمله بیماریهای قلبی-عروقی، پرفشاری خون، دیابت، سرطان و ... است.

وی گفت: خطر چاقی و اضافه وزن به شکل بسیار جدی تری سلامت کودکان و نوجوانان را تهدید می کند و در حال حاضر به عنوان یک معضل بهداشت عمومی در سطح جهان مطرح است. چرا که به احتمال بسیار زیاد کودکان و نوجوانان چاق امروز بزرگسالان چاق آینده خواهند بود که شانس بیشتری برای ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت، مرگ زودرس و ناتوانی بزرگسالی دارند. بنابراین لازم است به منظور اصلاح روند روز افزون ابتلا به چاقی و اضافه وزن از طریق آگاه سازی جامعه نسبت به خطرات این معضل برای سلامتی، اصلاح باورهای غلط تغذیه، ترویج فرهنگ تغذیه صحیح، ترویج ورزش و فعالیت بدنی، انجام مداخلات پیشگیرانه توسط سازمانها و نهادهای متولی نسبت به این مساله اقدام نمود.

در پایان پس از داوری غذاها توسط کارشناسان تغذیه به غذاهای برتر جوایزی از سوی شبکه بهداشت اهدا شد.