عنوان : برگزاری زنگ تغذیه سالم در مدارس شهرستان رامشیر
 ۱۳۹۶/۱۰/۲۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر، شنبه 23 دیماه 96 همزمان با اجرای بسیج ملی تغذیه سالم با شعار"پیشگیری و کنترل چاقی" مراسم نمادین زنگ تغذیه سالم همراه با ورزش صبحگاهی، آموزش تغذیه و سرو صبحانه سالم با حضور مهندس سیلاوی مدیر شبکه بهداشت و مسئولین و مربیان در مدرسه شهید فیاض به همت واحد بهبود تغذیه و سلامت مدارس اجرا شد.

سیلاوی در این مراسم گفت: در سالهای اخیر شیوع اضافه وزن و چاقی در دانش آموزان 2برابر شده است ؛بنابراین مدارس از جمله مکانهای اولیه در اصلاح فرهنگ تغذیه ای و الگوی غذایی جامعه است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

خانم فرضی مسئول واحد بهبود تغذیه نیز ارائه آموزش تغذیه صحیح به دانش آموزان و تقویت پایگاهای تغذیه سالم در مدارس را از جمله مداخلاتی دانست که در صورت تداوم می تواند به تدریج جامعه را به سمت بهبود وضعیت تغذیه سوق داد.