عنوان : افتتاح آزمایشگاه مركز بهداشت و بهره برداری از تجهیزات جدید مراكز بهداشتی درمانی شهرستان رامشیر
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۸

به گزارش  روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامشیر، چهارشنبه 18 بهمن ماه 96 افتتاح آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان و بهره برداری از تجهیزات جدید مراکز بهداشتی درمانی با حضور مهندس حسینی نژاد فرماندار، مهندس سیلاوی مدیر شبکه بهداشت و مسئولین شهرستان افتتاح شد.

مهندس سیلاوی در این مراسم با تشکر از حضور مسئولین شهرستان همچنین حضور جناب دکتر رئیسی معاون محترم بهداشت وزارت در مراسم افتتاح پروژه های بهداشتی استان بصورت همزمان و بصورت ویدئو کنفرانس افزود: با هدف بهبود کمی و کیفی خدمات رسانی بهداشتی و درمانی به مردم شریف رامشیر و با توجه به ازدحام مراجعات به آزمایشگاه بیمارستان رامشیر بعنوان تنها آزمایشگاه دولتی شهرستان و نیز لزوم ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مراکز بهداشتی درمانی مطابق دستور العملهای ابلاغی از سوی وزارت بهداشت بر آن شدیم تا پروژه های مذکور پیگیری و افتتاح شوند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر، آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان را در زمینی به مساحت حدود 160 متر مربع و مستقر در جنب مرکز جامع سلامت شماره 1 و با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد ریال تجهز مراکز جامع سلامت شهرستان به دستگاههای جدید را با اعتباری بالغ بر حدود 550 میلیون ریال عنوان نمود و با بیان اینکه افزایش رضایت مندی و ارائه خدمات بهتر و بهبود شرایط مراکز از اولویتهای بسیارمهم مجموعه بهداشت و درمان رامشیر است.

وی اظهار داشت: کلیه آزمایشات عنوان شده در دستورالعمل بیمه روستای مطابق ورژن شماره 17 در آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان قابل انجام است و همچنین مراکز به دستگاههای EKG ترازو و قدسنج های جدید، فور و انکوباتور و...مجهز شده اند.