عنوان : برگزاری كلاس آموزشی جهت دانشجویان و مربیان مهدهای كودك بمناسبت كمپین حساس سازی مصرف نمك تصفیه شده یددار
 ۱۳۹۷/۰۹/۲۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر، سه شنبه 20 آذرماه 97 و همزمان با برگزاری کمپین حساس سازی مصرف نمک تصفیه شده یددار کلاس آموزشی با موضوع اهمیت مصرف نمک تصفیه شده یددار جهت مربیان مهدهای کودک و دانشجویان در محل سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور شهرستان رامشیر برگزار شد.

در این کلاس فرضی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان گفت: کمبود ید و اختلالات ناشی ار آن با طیف وسیعی از تظاهرات بالینی از سال ها پیش به عنوان یکی از مشکلات بهداشتی-تغذیه ای ایران محسوب میشده است. با توجه به پیامدهای زیانبار بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی کمبود ید، پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از آن در اولویت مداخلات نظام سلامت کشور قرار گرفت و به همین منظور، یددار کردن نمک های خوراکی به عنوان راهکاری اصلی در نظر گرفته شد و کلیه کارخانجات تولید کننده نمک موظف به افزودن ید به نمک های خوراکی گردیدند.

وی افزود: متاسفانه تبلیغات ناآگاهانه و وسیع انواع نمک دریا با عنوان نمکهای طبیعی و داشتن خواص درمانی و عدم تاثیر مصرف در بیماران دارای فشار خون بالا، بیماران قلبی، دیابتی و زنان باردار و هزار و یک خاصیت غیر واقع، غیر منطقی و غیر عملی توسط برخی افراد به یک تهدید جدی برای سلامت مردم تبدیل شده است. این نمکها بدلیل وجود ناخالصیها و عدم وجود ید کافی در آنها دارای عوارض بسیاری بر سلامت فرد هستند. در همین راستا کمپین"مصرف نمک تصفیه شده یددار" بمنظور حساس سازی جامعه جهت مصرف نمک سالم (به میزان کم) و پرهیز از مصرف نمک های غیر مجاز از 17 لغایت 23 آذرماه برگزار می گردد.