عنوان : بازدید معاونت غذا و دارو از شبكه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۳

مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر بازدید کردند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامشیر، در راستای بازدیدهای میدانی معاونت غذا و دارو از شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه  علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، چهارشنبه 10 بهمن ماه 97 دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه مدیران و کارشناسان این معاونت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر بازدید کردند.

در این پایش تیم کارشناسی معاونت غذا و دارو به همراه دکتر میثم صابری مدیر شبکه بهداشت و درمان رامشیر از بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص)، داروخانه، انبار دارویی شبکه و داروخانه های بخش خصوصی بازدید و به بررسی مشکلات مختلف دارو، غذا و تجهیزات پزشکی پرداختند.

دکتر برزگر در راستای این بازدید گفت: سعی ما این است که هیچ کمبود دارویی در استان و به ویژه در رامشیر نداشته باشیم و تلاش می کنیم دارو های مورد نیاز این شهرستان را فراهم کنیم تا مردم مجبور نشوند برای تهیه دارو به شهرهای مجاور سفر کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر ضمن قدر دانی از حضور مدیر و کارشناسان معاونت غذا و دارو در این شهرستان، به ارائه گزارش جامعی از اقدامات و دستاورد های حوزه غذا و دارو در این شبکه پرداخت و بر تلاش همه مسئولین و کارشناسان در جهت رفع نواقص مشاهده شده تاکید نمود.