عنوان : برگزاری كلاس آموزشی مهارت های فرزند پروری در مدرسه تلاشگران شهرستان رامشیر
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

برگزاری کلاس آموزشی مهارت های فرزند پروری در رامشیر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر، سه شنبه 16 بهمن ماه 97 کلاس آموزشی با موضوع مهارت های فرزند پروری و محوریت ((وضع قوانین در خانواده)) جهت مادران مدرسه دخترانه تلاشگران شهرستان برگزار شد.

انوری مسئول واحد سلامت روانی – اجتماعی و اعتیاد به بیان چگونگی آموزش نحوه رعایت قوانین به کودک، اصول مهم در تعیین قوانین از جمله: بیان جنبه مثبت قانون جایگزین صورت منفی ((آرام راه برو)) در عوض ((نرو))، اخذ قوانین ساده تر و قابل تقویت و بکارگیری بحث مستقیم در جهت برخورد با قانون شکنی پرداخت.

وی تاکید کرد: لازم است والدین در مقابل رفتارهای نامناسب کودک باز خوردهای فوری، همیشگی و قاطع بکار گرفته تا کودک به تدریج مهارت و توانایی کنترل بر رفتار خود را بدست آورد.