عنوان : افتتاح یونیت دندانپزشكی مركز خدمات جامع سلامت شهری-روستایی ام الصخر شهرستان رامشیر
 ۱۳۹۷/۱۱/۲۱

افتتاح یونیت دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت شهری-روستائی ام الصخر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر، یکشنبه 21 بهمن ماه 97 و همزمان با ایام مبارک دهه فجر یونیت دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت شهری-روستای ام الصخر (بخش مشراگه) با حضور دکتر محمدیان نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین معرف امام جمعه، مهندس حسینی نژاد فرماندار، دکتر صابری مدیر شبکه بهداشت و درمان، مهندس آل خمیس رئیس مرکز بهداشت و جمعی از مسئولین شهرستان افتتاح شد.

صابری در آیین این افتتاحه گفت: افتتاح یونیت داندانپزشکی در مراکز روستایی این فرصت را فراهم کرده است تا بیماران مناطق محروم روستایی هم بتوانند از خدمات دندانپزشکی بهرمند شوند.

وی افزود: با این یونیت داندانپزشکی خدماتی مانند معاینه، جرم گیری، فلورایدتراپی، فیشور سیلانت و ترمیم دندان انجام می شود.