• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
آزمون جامع آگاهی سنجی ماما، مراقبین سلامت و بهورزان برگزار گردید

آزمون سنجش علمی ماماها، مراقبین سلامت و بهورزان شاغل در واحدهای تابعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر با هدف ارزیابی وضعیت میزان آگاهی از دستور العمل ها و منابع آموزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامشیر، یکشنبه 12 آبانماه 98 آزمون جامع آگاهی سنجی ماماها، مراقبین سلامت و بهورزان شاغل در مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت تابعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان با هدف نیاز سنجی آموزشی و ارزیابی وضعیت میزان آگاهی از دستورالعمل ها و منابع آموزشی در محل مرکز جامع سلامت شهری-روستایی شماره 2 و مرکز جامع سلامت روستایی ام الصخر به صورت همزمان برگزار شد.

گفتنی است: در این آزمون تعداد10 نفر ماما، 10 نفر مراقب سلامت و 42 بهورز شرکت نمودند.

منبع خبر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر