• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان رامشیر برگزار شد

سومین جلسه کارگروه تخصصی شورای سلامت و امنیت غذایی سال 98 رامشیر به ریاست سید مجید حسینی نژاد فرماندار و با حضور کلیه اعضا این شورا در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامشیر، سومین جلسه کارگروه تخصصی شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان با موضوع بررسی وضعیت پاکسازی و نظافت شهرستان و مقایسه آن با آمار سالک و همچنین ارائه گزارش هرس درختان کنوکارپوس توسط شهرداریها، به ریاست سیدمجید حسینی نژاد فرماندار، دکتر صابری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس آل خمیس رئیس مرکز بهداشت و کلیه اعضاء این شورا در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان رامشیر در ابتدا با ارائه آمار و مقایسه تعداد بیماری های مرتبط با وضعیت نظافت و پاکسازی سطح شهرستان گفت: با رعایت اصولی مدیریت پسماند توسط شهرداری ها و دهیاران تحت پوشش بخشداران می توان از بیماری سالک، اسهال خونی و بیماری اسهالی جلوگیری کرد.

صابری در ادامه تصریح کرد: تعداد بیماران مبتلا به بیماری تنفسی بعد از اولین بارندگی در شهرستان اشاره کرد و خواستار تسریع و بازبینی در روند هرس درختان کنوکارپوس توسط شهرداری رامشیر و مشراگه شد.

وی افزود: اداره جهاد کشاورزی با همکاری اداره راهداری و امور آب منطقه ای جنوب شرق نسبت به تامین آب اراضی کشاورزان حومه شهر رامشیر ( برای اراضی که از آب فاضلاب خام آبیاری مزارع استفاده می کنند) اقدام و نتیجه را به دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گزارش نمایند.

صابری در پایان اظهار داشت: اداره آموزش و پرورش از طریق توزیع مکمل ها و تشویق دانش آموزان به مصرف مکمل و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی جهت والدین، دانش آموزان معلمان و پرسنل آموزش و پرورش همکاری لازم بعمل آورد.

منبع خبر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر