• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
آغاز طرح وارنیش فلوراید تراپی در مدارس رامشیر

رئیس مرکز بهداشت رامشیر از آغاز برنامه وارنیش فلوراید تراپی در مدارس شهرستان رامشیر در سال جاری خبر داد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامشیر، مهندس قاسم آل خمیس رئیس مرکز بهداشت از آغاز طرح وارنیش فلوراید تراپی در سال 98 برای بیش از 6هزار دانش آموز مقطع ابتدایی 7 تا 12 سال در حوزه شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر آغاز شد.

وی با بیان اینکه اجرای برنامه وارنیش فلوراید تراپی به منظور ارتقای سلامت دهان و دندان و پیشگیری از پوسیدگی دندان های دانش آموزان می باشد گفت: در این برنامه کلیه دانش آموزان مقطع ابتدایی توسط پرسنل مرکز بهداشت با همکاری مدیران مدارس ابتدایی تحت پوشش این برنامه خواهند گرفت.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رامشیر اظهار داشت: بهترین زمان برای کنترل بیماری های دهان و دندان سنین کودکی است و یکی از بهترین مکان ها برای دسترسی به این گروه سنی مدارس ابندایی است.

آل خمیس در پایان تشریح کرد: طرح وارنیش فلوراید تراپی که به صورت رایگان جهت دانش آموزان مقطع ابتدایی صورت می گیرد. می تواند تا 50 درصد از پوسیدگی دندان ها در کودکان جلوگیری نماید.

منبع خبر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر